"PALLEROVALOT"

Meidän olkkariin ilmestyi jo jokin aika sitten pari uutta juttua, mutta koska en niitä täällä blogin puolella kunnolla oo esitellyt, niin parempi myöhään kuin ei milloinkaan! 


Me kutsutaan näitä valoja Tuukan kans "pallerovaloiks", ja oikealta nimeltään ne on Happy Lightsit. Ootte ehkä nähny näitä valoja monella muullakin, ja koska nää vei mun sydämen heti mennessään me päätettiin myös hankkia ne. Toinen asia mitä oon kauan halunnut on sisustustikkaat, mutta mistään en oo niitä löytänyt. Pitkän etsinnän jälkeen tilasinkin ne todella edullisesti eräästä verkkokaupasta ja ne löysi tiensä meille vain parissa päivässä. Musta koko tää yhdistelmä näiden tikkaiden ja "pallerovalojen" kans toimii tosi hyvin. On ihanaa näinä pimeinä talvi iltoina antaa näiden valaista meidän olohuonetta!  Mitäs ootte mieltä näistä sisustuselementeistä? Entä onko nää valot tai tikkaat löytänyt jo tiensä teidän kotiin tai huoneeseen? 

2 kommenttia:

Julia kirjoitti...

Vau tosi upeat! Mulla on itelläkin tollaset sisustustikkaat ja oon haaveillu pallerovaloja niiden kaveriks! ♥ Mistä verkkokaupasta nää on?

http://viiskyttieta.blogspot.fi/

Henna kirjoitti...

Pallovalot on clas ohlsonilta! :)