TUOTENÄYTTEITÄ ILMAISEKSI

Jostain kumman syystä mulla on kerääntyny näytteitä ihan hirveesti nyt lähiaikoina. Monta monta vuotta sitten, kun näytteitä sai vielä melkein joka kaupasta, me kerättiin niitä mun kaverin kans. Muistan, että mun oma ennätys oli joku 70 näytettä! Mä oon kuitenkin aina tykkännyt kokeilla eri tuotteita, ja sen sijaan että ostais ison purkin/paketin jotain niin voi ensin kokeilla pienellä määrällä. Näin ei tuu sitten niitä pettymyksiä, kun ostaa 20 euron naamarasvan ihan turhaan.. Ajattelin kertoa teille myös pari paikkaa, mistä saa tilata kotiin tuotenäytteen!


L300 näytteen voit tilata täältä
Ob tamponeita voit tilata täältä
Escada hajuvesi näytteen täältä (Edit: näytteet tilapäisesti loppu)
Pesuaine näytteen voit tilata täältä
Ihovoide näytteen voit tilata täältä

Siinä muutama paikka josta voi tilata ilmaisnäytteen kokeiluun! :-) 
Mitäs ootte mieltä, oliko postaus hyödyllinen ja meinaatteko itse tilata näitä näytteitä?

16 kommenttia:

Maiju Seppä kirjoitti...

Hajuvettä ei ainakaa pysty tilaamaan :) tulee teksti, että ne ei toimita niitä nyt...hmm...

Henna kirjoitti...

Aijaa, höh! Mä ainaki tilasin sieltä vähän aikaa sitte :-(

Henna kirjoitti...

Ps. Maiju, lisäsin vielä yhden linkin listaan, tilaa sieltä itselles ihovoide näyte :)

Emzi kirjoitti...

Ilmainen on kiva :D

Rosa kirjoitti...

Hei tosi kiva postaus! Näytteitä on aina kiva kokeilla, mut en ikinä tiiä mistä niitä voi tilata tai saada... kiitos tästä siis :D

Anonyymi kirjoitti...

Maksaako nuo?

Sara kirjoitti...

Joo!! Itekki oon kiinnostunu kuulemaan mistä voi tilata näytteitä. Varsinkin jos on ilmaisia :P Jonkun verran näytteitä onkin muuton jäljiltä jossain (?) pitäisi kai kaivaa niitä lisää. Mutta mielelläni kuulen näistä lisää...

Henna kirjoitti...

Kiva että ootte tykänny! :) Ja ei, ei ne maksa!

Anonyymi kirjoitti...

Tää ei nyt kuulu tähä postaukseen, mutta kiinnostais tietää että mitä mieltä sä olet tasa-arvoisesta avioliittolaista?

Henna kirjoitti...

Anonyymi/ En halua ottaa kantaa siihen täällä blogin puolella, jos ymmärrät :)

Anonyymi kirjoitti...

Ai no facebookista tulikin sun kanta selväksi :) en pitäny sua noin ahdasmielisenä, mutta nyt tiedän että sellainen olet. :)

Henna kirjoitti...

Anonyymi/ olitpas tarkkaavainen ;) taidat seurata mua aika aktiivisesti! Mutta asiaan, musta on todella ahdasmielistä haukkua muita ihmisiä ahdasmielisiks vaan erilaisen mielipiteen takia. Ja tässä sulle vähän infoa: en ole homoavioliittoa vastaan. Vaan adoptioita! :-)

Anonyymi kirjoitti...

No jos joku on kaverina facebookissa niin yleensä sellaisten ihmisten julkaisut tulee näkyville niin että ei siinä erityisemmin tartte seurata sua :) Jos et oo tasa-arvoista avioliittoa vastaan, niin miksi olit sitten ''pettynyt :('' jakamassasi uutislinkissä, joka kertoi aloitteen menneen läpi. JA jonka olet nähtävästi sittemmin jo ehtinyt poistamaan :)

Henna kirjoitti...

Se ehti olla siellä 5min, ennenkö tulin järkiini ja ajattelin, että saan niskaani liikaa kuraa jos tämän tänne jätän. Eli aika tarkkaavainen olit. Kumma ettet uskalla tulla sanomaan facetoface vaikla oot kaveri facebookissa :-D Eihän täällä edes uskalla olla omaa mieltään kun olet heti ahdasmielinen ja idiootti. Vähän rispektiä vois antaa siihen toiseenkin mielipiteeseen, vai mitä? :) Ja pettynyt olin siihen että adoptio homma menee läpi.. Kamoon, tää on 2000 luku, kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseen ;-)

Anonyymi kirjoitti...

voisit ottaa vähän rennommin nää "negatiiviset" kommentit. Ei tarvi paljoo olla väärää sävyä kommentissa niin heti suutahdat, tai en tiedä mutta siltä vaikuttaa. Ota vähän paremmin kritiikkiä vastaan ;) siihen pitää varmaan tottua kun on tää blogi...

Henna kirjoitti...

Moi! Jos näihin yllä oleviin kommentteihin viittaat, niin musta mä oon vastannut ihan rennosti niihin, ketään haukkumatta! :) Mä otan kritiikkiä hyvin vastaan, sillä kaikilla on omat mielipiteet ja niinku sanoit, 4 vuotta blogia pitäneenä niin oon jo tottunut niihin! En myöskään jää vatvomaan mitään kommentteja, vaan jos on jotain mitä voin parantaa / muuttaa niin otan mielihyvin kritiikkiä vastaan! Jos kuitenkin saan kommentin missä kommentoidaan todella negatiiviseen sävyyn, mollataan, haukutaan tai muuten vaan ollaan V*ttumaisia, niin ehkä saatan joskus vähän näpäyttää takaisin :-D Jos asiallisesti tullaan kertomaan oma mielipide, siinä ei ole mitään väärää! :) Toivottavasti sait jotain irti tästä vastauksesta! :)