PUHELIMESTAKIN JOULUINEN

Tänä jouluna halusin jotain erilaista mun kännykkään, jotain jouluista.. Halusin että mun apit ja kuvakkeet on jouluisia, samoin taustakuva. Niimpä seikkailin netissä, etsin ohjeita ja kamppailin varmaan 2 tuntia että sain ne jutut mitä halusin ja just niinku halusin. Tää on varmaan joillekkin jo vanha juttu, mutta halusin silti selittää ja näyttää miten mä tein ja mitä valitsin. Pienten googlailujen ja youtube-klippien jälkeen sain vihdoin selville miten toimia. 

Ensin ladataan GO Launcher EX puhelimeen, Play-kaupasta. Sen jälkeen ladataan jokin siihen sopiva teema, myös Play-kaupasta. Voit käyttää esimerkiksi hakusanoja "go launcher theme". Lisäsin siihen myös hakusanan "christmas" sillä halusin jotain jouluista. Teemoja löytyikin vaikka kuinka mutta lopulta päädyin söpöön, simppeliin ja jouluiseen teemaan! 

Näitä voi muokata vaikka kuinka paljon, saat valita montako "sivua" haluat, mitkä sovellukset on esillä, taustakuvan, voit lisätä gadgetteja, muokata fontteja jne. Saat muokattua kännykästäsi siis ihan omanlaisen! Mun oma kännykkä näyttää just nyt tältä, enkä vois olla tyytyväisempi. Ihana kokonaisuus ja noi kuvakkeet on älyttömän söpöjä 

Oliko tää postaus teistä hyödyllinen? Latasitteko itsekkin ihanat teemat puhelimeenne?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! toi sun lbogitekstin väri on tosi kiva, osaatko sanoa mikä "html" väri se on (esim #000000) ja oi ihana toi teema, saakohan tollasta apple puhelimeen? :)

Anonyymi kirjoitti...

heippa! mikä html väri (esim #000000) sul on tossa blogitekstissä? tosi kiva :))

ja hei saako tollasta teemaa iPhoneen :)

Henna kirjoitti...

Moi ja kiitos! :) en osaa sanoa mikä html koodi väri se on, ku en pääse koneelle kattomaan :( se on ainakin ihan siihen teemaan kuuluva, en siis oo ite valinnu sitä! :) Ja ihan varmasti teemoja on myös iphoneen mutta ohjetta en tiedä! :-)