THERE'S NO PLACE LIKE HOME

Iltaa ihmiset! Nää viime päivät on ollu yhtä hässäkkää.. Tänään ehdin käydä lääkärissä ja eilen ostettiin Tuukalle kihlasormus. Juu, kuulitte oikein. Tuukka on onnistunut hukkaamaan yhden ja toisen se sai halki.. Aika hyvin eikö? Käytiin siis ostamassa sormus "kolmas kerta toden sanoo"-meiningillä. Ollaan myös siivoiltu, pakkailtu ja hoidettu muita asioita eri puolella kaupunkia. 

Huomenna kello 5.00 soi herätys ja edessä on melkein kahdeksan tunnin junamatka. Me otetaan siis nokka kohti Vaasaa ja kotikotia! Me ei olla nähty perheitämme yli puoleentoista kuukauteen, joten ikävä on kova. Ihana päästä perheen ja sukulaisten kanssa viettämään joulunalusaikaa ja joulua ♥ 

Otan kameran ja kaikki tarvittavat jutut mukaan, että voin bloggata teille Vaasastakin. En kuitenkaan halua käyttää paljoa vapaa aikaa koneella istumiseen, joten oonkin ajastanut teille muutaman postauksen! Nyt kuitenkin keitän vähän teetä meille, pistän villasukat jalkaan ja alan katsomaan sportin lätkä peliä. Haleja sinne kaikille näytön toiselle puolelle!


Ei kommentteja: