TIMANTTISTEN TUOTEILTA BLOGGAAJILLE

Viime viikolla postista tipahti mulle kutsu Joensuun Timanttisten tuoteiltaan.. Meidät joensuulaiset bloggaajat kutsuttiin sinne viettämään mukavaa iltaa ja tutustumaan rannekorukonseptiin Pandoraan!
Vaikka varasin laittautumiselle hyvin aikaa, tuli lopussa kuitenkin kiire. Kiharsin hiukset pikaisesti, ja päälle vetäsin mustat farkut ja ihanan uuden paidan Bikbokista!

Timanttisten tytöt oli leiponu suolaisia ja makeita tuulihattuja meille bloggaajille. Tarjolla oli myös suklaakonvehteja ja skumppaa!

Kaikki sai myös Pandoran tuotekassit mukaansa, mutta niiden sisällöstä lisää toisessa postauksessa! Kuva lainattu Enniltä, klik.

Ohjelmassa oli myös arvontaa, ja yks onnekas meistä voitti tämän ihanuuden itselleen!

Kuvassa Anna, minä ja Enni! Kuvaajana Jenni
Tässä suurin osa paikalla olleista bloggaajista.

Ilta oli kaiken kaikkiaan ihan huippu! Iso kiitos siis Joensuun Timanttisille ja Pandoralle, sekä tottakai kaikille mukana olleille bloggaajille 

8 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

voii oli niin kivaa, ja oli ihana päästä vähä tutustumaan myös suhun!! :) ♥

ps. voi apua miten face muutti tuon mun kuvan laadun ihan kököksi, ääääh :o

Henna kirjoitti...

Samoin! :) ♥

Ja joo, aikas pikselimössöä siitä tuli mutta en sit viittiny pyytää uutta kuvaa sulta. Saa kelvata tällä kertaa! =)

Vivian kirjoitti...

Ihana postaus, ilta oli kyllä todella onnistunut! :) Mukava oli nähdä uusia kasvoja ja jutskailla monien kanssa, puhumattakaan kauniiden korujen ihastelusta. ^^

Henna kirjoitti...

Kiitos! :) Ja kyllä, ilta oli kyllä todella onnistunut. Vaikka en kaikkien kanssa ehtinyt jutskailla, oli tosi kiva nähdä minkälaisia heppuja sieltä blogien takaa löytyy :) Pandoran esittelijäkin osas hommansa paremmin kuin hyvin! Timanttisten tytötkin niin pirtsakoita ja mukavia. Kaiken kaikkiaan annan kyllä illalle täydet pisteet. Illasta jäi hyvä mieli! :)

Tiina FitFatMama kirjoitti...

oli kyllä kiva kun kerrankin Joensuussa järjestettiin jotain bloggaajille :)! Toivottovasti näitä tulisi lisääkin! Pitää tehdä oma postaus tästä tällä viikolla :)

T. Tiina
http://blogit.kaksplus.fi/fitfatmama/

Henna kirjoitti...

Joo, kiva ettei aina tarvis sinne Helsinkiin lähteä kaikkiin tapahtumiin! :) Ja joo, mä oon ainaki mukana jos näitä tulis vähä lisää!

Anonyymi kirjoitti...

Minkälaista Joensuussa on?
Mitä ikävöit Vaasassa, jos perhettä ei lasketa?
Oot ihana, kaunis, pirteä ja aivan ihana luonne.
Sä ja Tuukka ootte söpöjä yhessä.
Pärjäile ja ihanaa joulun alkua!
<3

Henna kirjoitti...

Täällä on tosi kivaa! Viihdytään hyvin ja päivät menee tosi äkkiä. Kaipaan mun ystäviä, sukulaisia, ruotsinkieltä, halpa hallia ja lätkäpelejä! Iso kiitos sun kommentista ja kehuista, tuli niin hyvä mieli :-) Myös Tuukka kiittää! Mukavaa joulunalus aikaa myös sulle <3