TOISENLAINEN JOULULAHJA

Kaikkien mielestä on varmasti tosi kiva ostaa lahjoja perheenjäsenilleen, ystävilleen ja rakkailleen. Mutta mitä jos tänä vuonna antaisit kuitenkin vähän erilaisemman lahjan, sellaisille ihmisille joka sitä oikeesti tarvitsee? Uus läppäri tai pleikka 4 varmaan ilahduttaa sua paljon, mutta mitä jos antaisit sellaisen lahjan, joka oikeesti muuttaa jonkun elämän? 

Etsiessäni lahjoja netistä, eksyin "Toisenlainen lahja" nimisille sivuille.. Siellä tosiaan oli mitä erilaisempia lahjoja, mutta sitäkin tärkeämpiä. Näytin sivua Tuukalle ja päätettiin heti ostaa sivuilta jotain. Kyseessä on siis kirkon ulkomaanapu, joka lähettää erilaisia lahjoja ympäri maailmaa. Vuonna 2013 lahjoja annettiin yli miljoonan euron edestä!


Lahjoja löytyy eri hintaluokissa, viidestä eurosta yli tuhanteen euroon. Me päätettiin lahjoittaa Tuukan kanssa siemenlajitelma, sillä meidän mielestä siitä olis paljon hyötyä kenelle tahansa. Kasvattamistaan tuotteista perhe saa esimerkiks monipuolista ravintoa ja sadon myynnistä tuloja. Lahjoja pääset selailemaan tästä!


Joten, miten olis.. Lahjoittaisitko just SINÄ tänä vuonna hieman erilaisen joululahjan? Vaikkei just sullakaan olis kauheesti rahaa ja menot olis tiukilla, en usko että pieni lahja sun elämään paljon vaikuttaa. Esimerkiks siemenlajitelman ostaminen olis sulta pois 2 tupakka askia, 1 viinipullo tai yhen illan leffalippu. Lahjan ostaminen kuitenkin tois niin lahjan saajalle kuin antajallekkin paljon enemmän. Jos et mieti toisenlaisen lahjan ostamista, käy edes heidän verkkosivuillaan selailemassa lahjoja. Yhtäkkiä huomaat, että sinulle niin itsestäänselvät asiat ovat heille lahjoja. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hyvän kuvan saa tästä sun blogista kun laitan yhen kommentin etkä ees vastaa siihen pari päivän kuluessa...

Henna kirjoitti...

Nyt mun pitää kyllä pahoitella, sillä luulin että mun kommentti tuli mut ei se näköjään tullu.. :-( pahoittelut siis siitä ja mukavaa joulunalusaikaa !<3:-)