JOULUISIA KUVIA TAMMIKUUN LOPULLA

Heippa ja mukavaa lauantai iltaa sinne ruudun toiselle puolelle! Ajattelin tulla jakamaan teille kuvia mun joulusta (juu juu tiedän on tammikuun loppu..) Haluan kuitenkin kertoa edes vähän miten mun joulu meni, vaikka jouluaatostakin on jo tasan kuukausi. Enkä halua myöskään että kuvat jää tonne kansioihin julkaisemattomana... Joten, jos teitä vielä iskee nää joulukuvat, olkaahyvät!
 Väsäsin Helgan synttäreille omasta mielestäni älyttömän söpön kakun :-) Kakku oli yllättävän helppo tehdä, vaikka siinä pientä väkertämistä olikin. Näitä väsäsin yhteensä 3kpl, sekä kaverisynttäreille että sukulaissynttäreille!
 Päätettiin myös eräänä iltana tehdä jokavuotinen piparkakkutalo Henrin ja Helgan kanssa. Ranskanpastillit loppui kesken, ja pistettiin Tuukka hakemaan niitä kaupasta lisää. Musta me onnistuttiin aika hyvin ton kans, vai mitä? 
 Tässä ollaan just lähdössä pikkusisarusten joulujuhlaan koululle. Tosta tuli muuten mun uus lempparikampaus.. 
 Joulunpyhinä syötiin tällaista kermaista herkkukakkua, josta oli tietenkin pakko ottaa kuvia.. Söpöt koristeet kruunas ihanan jouluisen täytekakun!
 Jouluna kokoonnuttiin perinteisesti 15 hengen porukalla mummulaan syömään joulupäivällinen.. Mummu oli tehnyt taas tänä vuonna aivan mielettömiä ruokia!
 Kummityttö Ylvan kans fammon luona joululounaalla!
 Tammikuun puolella päätettiin käydä koko perheen kanssa pitkästä aikaa ulkona syömässä. Varattiin pöytä Rossosta eikä petytty, niin hyvää ruokaa oli kaikilla että! 

Siinä oli lyhyesti mun joulusta kuvia.. Ehdin myös tehdä lahjaostoksia, syödä suklaata, nauraa yömyöhään, suudella kun uusivuosi vaihtui, tehdä jouluruokia, käydä Sportin pelissä, saunoa, laskea pulkkamäkeä, ampua raketteja, katsoa huonoja leffoja, juoda Fresitaa, saada ihania lahjoja, antaa ihania lahjoja, ja nauraa vähän lisää. Kaiken kaikkiaan annan mun joululomalle täyden kympin!

Ei kommentteja: