ARJEN LUKSUSTA


Tuukka sai joululahjaks Dolce Gusto cupsolo-koneen, ja nyt muutamien viikkojen testailujen jälkeen ajattelin tulla vähän kertomaan omia kokemuksia siitä. Ihan aluks ajattelin että tää olis tosi turha vekotin, mutta näin käytön jälkeen voin sanoa että ei ainakaan mun mielestä ole. Meidän mielestä kone näyttää ihan leppäkertulta, mutta se kummasti tuo arkeen sitä pientä luksusta. Vai eikö muka oo aika fancy, kun Tuukka huutaa keittiöstä "haluuks latte macchiaton vai chococinon"? (Tulee mieleen solsidan...) 

Mä en kauheesti kahvista perusta, ja sen takia tykkään ku tähän koneeseen saa muitakin juomia kun kahvia. Erilaisia kaakaoita ja teetä.. Uusin hankinta kapsolo perheeseen on Nesquik kaakao, jota on tullut juotua nyt lähes joka ilta! Tällä koneella saa myös lämmitettyä todella nopeasti vettä, jos haluaa vaikka ottaa ihan pussiteetä tms. 

Kaiken kaikkiaan ollaan tosi tyytyväisiä tähän meidän "leppäkerttuun" ja suosittelen sitä varsinkin kaikille kahvin ystäville! Kone ei edes oo kovin kallis, sillä näin sen viime viikolla Citymarketissa hintaan 29.90e.  

3 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Himoitsen tollasta omaan kotiin! :) Tosin oon aina luullu, että se on cupsolo eikä capsulo.. :D Koska sillä keitetään vaan yks kuppi kerralla.

Vivian kirjoitti...

Nää kapselikeittimet ovat mahtavia, ihana saada erilaisia kahveja ja jos on kiire, niin helppo ottaa kupillinen kahvia vaan. Koukuttavia ovat kyllä, kun saa erikoisempaa kahvia, niin varmaan enemmän meillä käytetään tälläista kuin tavan keitintä. :)

Henna kirjoitti...

Essi/ Kirjoitin blogiini väärin, oot oikeessa ! :-D Ja suosittelen kyllä hankkimaan :-)

Vivian/ Osuit naulan kantaan! Näihin jää kyllä ihan koukkuun :)