A DAY IN TALLINN

Nyt on kotiuduttu tänne Joensuuhun, pitkän, rankan, mutta sitäkin kivemman reissun jälkeen. Torstaina tosin pääsin perille Helsinkiin tossa iltapäivästä, ja perjantaina aamusta lähdettiin Tallinnaa kohti. 
Aika lähellä satamaa oli Kalev sokolaadipood, eli suklaakauppa! Sieltä ostettiin tuliaiset kotiin ja vähän matkaevästäki. Kannattaa muuten käydä, hinnat oli tosi alhaiset :-)
Siinä puolen päivän jälkeen alko meillä vähän murisemaan mahat ja etsittiin kivaa ravintolaa. Löydettiin sitten aivan älyttömän kiva rafla, (ei tosin toi kananmuna ravintola vaikka siitä kuva onkin) joka oli aika huomaamaton, pieni ovi vaan kadun reunassa. Ruoka oli älyttömän hyvää ja edullista, ja vaikka ravintolaan vaadittiinkin pöytävaraus, meille onneksi löytyi sopiva paikka!
Kiertelyjen, ostosten, herkkujen ja ihmettelyjen jälkeen me suunnattiinkin jo takaisin laivaan ja kotiin päin. Reissu oli mukava, ja sain taas uuden maan mun "listalle". Illalla mentiin sitten saunaan ja mentiin aikaisin nukkumaan sillä seuraava päivä olikin aika täynnä ohjelmaa! 

Ei kommentteja: