VINKKEJÄ TALLINNAAN?

Vaikka mulla oli tälle tulevalle viikonlopulle paljonkin erilaista ja kivaa tekemistä, tilasin sitten eilen extempore reissun Tallinnaan perjantai päivälle. Mennään Memmin kanssa Helsingistä ja liput oli tosi edulliset, joten miksipä ei? Vaikka Tallinna on vähän sellanen paikka, että useimmat siellä jossain vaiheessa elämäänsä on käynyt, niin mä en oo sinne missään vaiheessa eksynyt. Siksi kysyisinkin teiltä lukijoilta vähän apua! 

Kuvat: weheartit

Missä kannattaa käydä syömässä? Mistä löytyy parhaimmat ostosmahikset, jonne ei oo kauheen pitkä matka? Mitä Tallinnasta kannattaa tuoda kotisuomeen? Mitkä paikat on nähtävä ja mitkä paikat kannattaa kiertää kaukaa? Uskon että siellä näytön toisella puolella on monia jotka on Tallinnassa käyneet, joten laittakaapas teidän omia kokemuksia ja vinkkejä mulle kommenttiboxiin, kiitos! 

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse kävin ekaa kertaa tallinnassa noin kuukausi sitten ja tykkäsin kyllä kovasti. Vanha kaupunki on näkemisen arvoinen ja todella kaunis paikka vaikka kolea ilma mun vierailun aikana olikin. Rotermannilta (lähellä satamaa) löyty parhaimmat vaatekaupat mitä täältä kotisuomesta ei edes löydy, elikkä berska, stradivarius ja pull and bear josta oikeestaan kaikki mun vaateshoppailut teinkin. Kauppakeskuksissa on aikalailla samoja kauppoja mitä suomessakin, river island löytyy kuitenkin esimerkkinä jostain niistä kauppakeskuksista (en vaan muista mistä:D). Itse toin virosta ihan alkoholia mikä ei kylläkään enää edes paljoa laivalla olevista alkoholeista halvempaa ole ja sitten kaks 600g nutella purkkia eli kaksinkertainen suomen iso purkkiseen verrattuna ja maksoi sen 4€?! Nam! Hyvää matkaa sulle:)

anni kirjoitti...

heippa :) mun blogista löytyy viro-tunnisteen alta tallinnan kokemuksia maaliskuulta. loosefitlife.pallontallaajat.net

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa tuoda viinaa ja tupakkaa

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa tuoda viinaa ja tupakkaa

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa käyä satamarketissa ainaki :) oli kiva päästä vähän tinkimään hinnoista ja rotermannilla! :) Hyvvää matkaa ja toivottavasti sattuu hyvä sää teille:)

Anonyymi kirjoitti...

Jos haluaa perinteisempää virolaista ruokaa (ja halpaa!) suosittelen Karja Kelder nimistä kellariravintolaa! :) Ravintola sijaitsee vanhassa kaupungissa ihan lähellä raatihuoneentoria. Annokset ovat isoja ja maukkaita ja vaikka paikka on enemmän paikallisten suosima, otetaan turistit hyvin vastaan!

Rosa kirjoitti...

Moikka! Jos yhtään kiinnostaa tarinat ja jännemmät nähtävyydet, kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan Kiek in de Kökin museon maanalaiset tunnelit. Niillä on opastettuja kierroksia myös suomeks, joissa kerrotaan kaikkee jännää. Musta toi oli tosi hauska kokemus! Parhaimpia kauppoja siinä lähellä löytyy Viru-keskuksesta ja Rotermanilta. Vanhassa kaupungissa kaikki ne söpöt talot ja näköalatasanteet kannattaa käydä kattoo! Siellä on myös yks ihana pannukakkuravintola, jonka nimee en nyt kyllä yhtään muista. Mulla on blogissa aika paljon tallinna-juttuja, jos kiinnostaa enemmän!:-) http://flyingforever.blogspot.fi/

Henna kirjoitti...

ISO kiitos kaikille vinkeistä! :) Laitan kaikki korvan taakse ja ehkä toteutankin jonkun!