VAPPU


Tässä muutamia kuvia mun huippukivasta vapusta! Tänne Joensuuhun oltiin luvattu kaatosadetta, mutta aurinko paistoikin melkein koko vapun, ja vasta tänään tuli vettä. Torstaina illalla istuttiin meidän parvekkeella nauttien auringonpaisteesta, ja myöhemmin pelattiin änäriturnaus. Siitä ilta jatkuikin kivoissa merkeissä, josta ei olekkaan kuvia. 

Perjantaina aamupäivästä lähdettiin tietenkin torille seikkailemaan, ja kun mahassa alkoi tuntua murinaa tultiin kotiin tekemään herkkuruokaa: uusia perunoita, porsaan ulkofilepihvejä ja maissia. Iltapäivä fiilisteltiinkin sitten alkavia MM-kisoja, jotka Suomen osalta alkoi aika kehnosti. Huomenna kuitenkin on uus peli, joka toivottavasti menee pikkusen paremmin! Meidän kisastudion eväätkin oli aikas herkullisia, vai mitä? 

Telkkarista tulee kerrankin oikeesti jotain hyviä leffoja, nimittäin Avatar ja Kaidan tien kulkija. Niiden parissa tulee siis vietettyä seuraavat tunnit! Huomenna onkin mulla sitten työpäivä, mutta saan kuitenkin nukkua myöhään. Kivaa lauantaita kaikille ! 

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Voi vitsi miten kivoja kuvia! Ihan huippu toi vika :D

Henna kirjoitti...

Voi kiitos Emma! Ja joo, taisin olla hieman liiankin innokas :-D