MY LIFE IS VERY CRAZY AND BUSY, BUT I LOVE IT THAT WAY

Kukkuluuruu! Koko huone on vaatteiden peitossa, kikattelen Tuukan hirveille vitseille, autan siskoa juhlavaatteiden valinnassa, saunan tuoksu tulee huoneeseen, ulkona paistaa aurinko, maksan Kreikan-matkan loppusummaa ja edessä on kolme kiireistä viikkoa.

Huomenna lähdetään pikkusiskon kanssa lasten leireille muutamaks päiväks ja lauantai aamusta perhe hakee meidät ja otetaan suunnaksi etelä-suomi ja Muumimaailma! Seuraavan päivän aamuna lähdetään taas takaisin leirille, ja kun palataan takaisin leiriltä onkin jo juhannus ja suunnataan mökille! Juhannuksen jälkeen lähden heti maanantaina riparille joka kestää viikon. Kaiken tän hälinän jälkeen mulla alkaa virallisesti loma. Nautin kuitenkin näistä viikoista, sillä kun on työ mistä tykkää ja kun saa olla rakkaitten ihmisten lähellä, mikäs olis sen parempaa?

En tuu siis tän kolmen viikon aikana missään vaiheessa bloggaamaan (lukuunottamatta paria ajastettua postausta), sillä en yksinkertaisesti ehdi. Musta on kuitenkin tullut aktiivisempi instagrammaaja ja julkaisen kuvaa melkein joka päivä. Jos siis haluaa seurata mun elämää blogin ulkopuolellakin kannattaa seurata mua instagramissa: hennanyman

Toivon teille kaikille blogin lukijoille mukavaa kesäkuuta! Toivotaan että ainakin täällä länsi-suomessa nää säät lämpenis, sillä tää +12 astetta ei oikein houkuttele..


1 kommentti:

Maija kirjoitti...

Oikein hyvää ja rentouttava lomaa myös sinulle :)