BLOGGAAJIEN ILTA BOTANIALLA

Moikka tyypit! Eilen oli aikas kiireinen päivä.. Aamupäivästä töihin, töistä täysiä poljin kotiin ja kahdessakymmenessä minuutissa olin jo lähdössä bloggaajien tapahtumaan Botanialle. Kutsu tuli tossa pari viikkoa sitten, mikä oli todella iloinen ylläri! 

Saatiin herkutella raakakakuilla, saatin tehdä omaa raakasuklaata, käytiin kierros kasvitieteellisen puutarhan Botanian tiloissa, kuultiin luonnonkosmetiikasta ja parista muustakin yrityksestä. Ihan ekaks Botaniasta asiaa, eli mun lemppari oli ehdottomasti "perhoshuone" jossa vaan lenneskeli ihania, kauniita ja värikkäitä perhosia. Meille kerrottiin, että niitä voi kesällä lennellä siellä helposti yli 200 yksilöä.. huikeeta! 

Raakakakun maistaminen herätti ensin vähän epäilyksiä, mutta hyväähän se oli! Raakasuklaan tekeminen oli kivaa, mutta eipä se mun mielestä oikein herkkua ollut.. Mutta ehkä siihen tottuu, varsinkin kun se on kuulemma niiiiiin terveellistä että! 

Saatiin mukaamme myös superkivat goodiebagit joista myöhemmin sitten jossain muussa postauksessa. Haluan kiittää Greenstreet Joensuuta, Ompelimo Rokitaa, Botaniaa, Punnitse&Säästä Joensuuta, Eco Beautya, Lushia ja Madaraa kivasta keskiviikkoillasta, herkuista, kierroksesta kasvitetieellisessä puutarhassa ja goodiebageistä. Pyöräillessäni kotiin taivaan täytti upeaakin upeammat revontulet, joiden loistaessa pakkasessa oli ihan jees jopa pyöräillä, vaikka sormet ja varpaat olikin jääkalikoita.. 


4 kommenttia:

Emzi kirjoitti...

Ihanat noi perhoskuvat ! :D

Henna kirjoitti...

Kiitos, munki mielestä noi on niiiin nättejä :)

Sofia kirjoitti...

Oii ihania kuvia ja niin kivan näköstä!! :)

Henna kirjoitti...

Voi kiitos paljon Sofia, siellä myös oli kivaa! :)