40 TUNNIN VISIITTI TAMPEREELLE

Niinkuin aikaisemmasta postauksesta saatoittekin lukea, lähdin viime perjantaina Tampereelle. Juna Joensuusta lähti kello 7.00 ja voi pojat, että olin väsynyt. Matka kuitenkin meni hyvin ja olin puolelta päivin Tampereella. Vein tavarat meidän perheelle varattuun huoneeseen (plussat Cumulus Koskikadulle, että ottavat näinkin isoja perheitä samaan huoneeseen!) ja lököttelin hetken sängyllä pitkästä matkasta uupuneena. Koska muu perhe oli tulossa Tampereelle vasta illalla, mulla oli rutkasti omaa aikaa. Päätin tehdä kaikki joululahjaostokset, ja mun onnekseni koko kaupunki oli täynnä Black friday- tarjouksia! 
 Kun kolme tuntia oli kulunut ostoksia tehdessä (voin vannoa että yli tunti siitä ajasta meni Tigerissä..) rupesi jo nälkä ilmoittamaan itsestään ja suuntasin Amarilloon syömään. Vaikka joidenkin mielestä voi tuntua hassulta mennä yksin syömään, oli se omasta mielestäni aika ihanaa. Sain syödä ihan rauhassa, kävin läpi ostoksia ja nautin omasta ajastani. Kymmenen pistettä ruoasta Amarillolle, jaksoin sen jälkeenkin vielä tehdä hieman ostoksia..
 Ennenkö muu perhe tuli ehdin käydä ottamassa ihanista jouluvaloista kuvia!
Loppuilta menikin uidessa ja saunoessa, ja lauantai päivä Koiramäellä. Huippu reissu oli, vaikka sainkin flunssan sieltä mukaani.. 

Ei kommentteja: