MUUTOSTEN KESÄ

Jaa.. Mistäköhän sitä alottais? Kevät ja kesä on ollu mulle henkilökohtaisesti aika rankkaa aikaa. Niinkun jo moni osasi siellä ruudun toisella puolella arvata, minä ja Tuukka ollaan erottu. Ollaan Tuukan kanssa kavereita, ja hyvissä väleissä. Ollaan molemmat iloisia ja kiitollisia niistä hetkistä joita saatiin yhdessä viettää, ja muistellaan kaikkea pelkästään hyvällä. Tottakai meidän ero on kaikinpuolin haikea, mutta just nyt, me ollaan molemmat onnellisia näin. 

Meidän eron seurauksena, mä muutin takaisin Vaasaan. Asun nyt yksin, valoisassa ja uudessa yksiössä, enkä voisi olla tyytyväisempi! Koko kesä on ollut kaikinpuolin aikamoista hässäkkää.. Nyt kuitenkin alkaa tuntua siltä, että olisin valmis taas kirjoittamaan blogia. Oon onnellinen, innoissani ja tyytyväinen, enkä malta odottaa että pääsen kirjoittamaan teille. Toivotan kaikille mukavaa tiistaita, tulkaahan kurkkaamaan tänne blogiin jo huomenna! 

"If nothing ever changed, there'd be no butterflies." 

4 kommenttia:

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Ihana, että innostut taas bloggaamisesta! :) Mielenkiinnolla odottelen postauksia, hauskaa nähdä mitä kaikkea siellä suunnalla on edessä. ^^

Henna kirjoitti...

Joo, pikkuhiljaa se innostus hiipi takaisin ;) Ja kiitos! :)

Juuli kirjoitti...

Ihanaa et bloggailet taas, nii tiedän että mitä sä puuhailet :) <3

Henna kirjoitti...

Joo, niin mustaki on taas kiva kirjottaa ♡