UUDENLAINEN HOTELLIELÄMYS

Meidän yhteinen kesälomareissu alkoi juhannuslauantaina, kun lähdettiin ajelemaan kohti Helsinkiä. Meillä kaikilla alkoi loma ja työt sai jäädä taka-alalle. Me saatiin upea mahdollisuus yöpyä Radisson Blu Seaside hotellissa Helsingissä, ja osa teistä näki kuvia ja videoita hotellihuoneesta jo Snapchatin (@nymanhenna) ja Instagramin (@hennanyman) puolella. Kaivattiin sellasta kahdenkeskistä aikaa, ihan vaan me kaks eikä ketään muita. Vaikka lähdettiinkin reissuun isolla porukalla, päätettiin yöpyä lomareissun ensimmäinen yö kahdestaan. Meillä molemmilla loksahti suut auki, kun avattiin meidän hotellihuoneen ovi. Tai no, nyt vähän juksaan. Mulla loksahti suu auki jo kun ajettiin hotellin eteen, hotelli oli nimittäin niin hulppeella paikalla satamassa, että maisemat pelkästään sai mut ihan suu auki. Annetaan kuvien puhua puolestaan.. 

Meille oli varattu kaksikerroksinen huone jossa alakerrassa oli olohuone, parveke merinäköalalla ja kylppäri. Parvella oli makuuhuone. Täytyy heti mainita, että sänky oli valehtelematta paras hotellisänky, missä oon koskaan nukkunut (ja ehkä myös korkein, sillä tämä 157cm pitkä tytöntyllerö joutui hieman kiipeämään, että pääsi ylös sänkyyn :-D) Huoneen kruunasi monen metrin korkuiset ikkunat josta oli näkymät merelle! 

Illalla monen tunnin matkustamisen jälkeen käytiin testaamassa alakerran ravintola Gimis, joka oli juhannuslauantain takia aika tyhjillään. Ei oltu syöty koko päivänä lämmintä ruokaa, ja kuten arvata saattaa meillä molemmilla oli sudennälkä. Tilattiin molemmat isoimmat pihvit mitä ravintolasta sai, eikä jouduttu pettymään! Kaikista parasta Gimiksessä oli kuitenkin se fiilis ja tunnelma, ravintola oli ku pieni pala Helsinkiä meren läheisyydessä. 
Seaside oli aivan upea yöpymispaikka, mutta sen lisäksi mulla jäi erityisesti mieleen me kaksi. Meidän kahden laatuaika. Illalla ruokailun jälkeen pistettiin kylpytakit päälle, rysähdettiin sohvalle. Ja tiedättekö mitä? Me laitettiin puhelimet pois, ja vielä äänettömälle. Siinä me istuttiin, parvekkeen ovi auki ja katottiin kauniita valoja ja kuunneltiin sateen ropinaa. Naurettiin tyhmille jutuille ja oltiin ihan vaan kaksin. Ilman somea. 

Hyvien yöunien, herkullisten ruokien, ihanien maisemien ja kahdenkeskisen laatuajan jälkeen oli mukava lähteä jatkamaan kesälomareissua. 

 Yhteistyössä: Radisson Blu Seaside Hotel Helsinki

Ei kommentteja: