VIIKONLOPPU LÅNGVIKIN KYLPYLÄHOTELLISSA

Lähdettiin Miikan kanssa viettämään meidän vuosipäivää Långvikin kylpylähotelliin. Långvik oli täydellinen paikka rentoutumiselle, akkujen lataamiselle ja kahdenkeskiselle ajalle ♥ 
Långvik ei ollu meille entuudestaan tuttu, joten odotettiin viikonloppua innolla! Långvik sijaitsee Kirkkonummella, joten ajomatkaa meillä oli sen reilu 400 km, mutta hyvässä seurassa ja hyvällä autolla se sujui tosi nopeeta. 
Me yövyttiin Långvikissä 2 yötä, ja sinä aikana vietettiin spaosastolla tuntikausia. Spaosasto on Långvikin sydän, ehdottomasti. Mun ehdottomat lempparit oli erikoissaunat ja erikoissuihkut. Kun istahdin infrapunasaunan lauteille ja näin että saunan telkkarista tuli sattumalta mun lempielokuva, aloin ääneen nauramaan. Tää viikonloppu oli niiiiin tehty meille! Ja hei, kuka vois kieltäytyä lasillisesta skumppaa porealtaan kuplissa, rakkaan kainalossa? 
Vaikka viikonlopulle osui vähän sateiset säät, me ei oikeestaan koko viikonlopun aikana poistuttu hotellista ollenkaan. Pelailtiin yhdessä biljardia ja curlingia, juotiin herkullisia drinksuja aulan baarissa ja nukuttiin päikkärit aamupalan jälkeen. 
Oon aina ollu sitä mieltä, että pienet yksityiskohdat tekee kokonaisuuden. Långvikissä esim. pukuhuoneosaston ihana lämmitetty lattia, kätevät rannekkeet joilla pääsi sekä huoneeseen että allasosastolle ja meitä huoneessa odottava VIP-yllätys jäi mieleen.


Kun lähdettiin ajamaan kohti kotia ja Vaasaa, Miikka otti mua kädestä kiinni ja sanoi, "Tää viikonloppu oli yks kivoimmista viikonlopuista mitä yhdessä ollaan koettu".  Samaa mieltä olin minäkin. Tänne me tullaan uudestaan 

Yhteistyössä: Långvik Congress Wellness Hotel

Ei kommentteja: