KUUKAUDEN KOHOKOHTA

Tiedän, varmasti kaikki teistä on jo kuullut tai nähnyt mun hehkuttavan viime viikon tapahtumaa. Mutta sori, tuun hehkuttamaan siitä vielä tässä blogipostauksessa. Pari viikkoo sitten meidän perheen Whatsapp-ryhmään tuli iskältä viesti, että mun pikkuveli Henri pääsee saattelemaan leijonapelaajaa jäälle Karjala-turnaukseen. Muutaman sekunnin kesti, ennenkuin tajusin. Soittojen, kymmenien viestien ja muutamien itkuhymiöiden jälkeen homma alkoi valkenemaan. 

Varasin meille hotellihuoneet ja sain kuin sainkin meille pitkän stressaamisen jälkeen liput loppuunmyytyyn Suomi-Ruotsi otteluun. Siitä alkoi jännitys. Kuten ehkä moni tietää, me ollaan lätkäperhe henkeen ja vereen. Joten kun lauantai vihdoin koitti, oli se meidän perheelle todella iso ja merkittävä tapahtuma. Pelin jälkeen puhelimeen alkoi tulvia "me nähtiin Henri teeveessä"- viestejä, screenshotteja ja kuvia. Suomen voiton jälkeen suunnattiin hotellin katolla sijaitsevalle uima-altaalle ja saunaan. Päivä oli kaiken kaikkiaan unohtumaton. 

Sunnuntaiaamuna herätettiin iskä ja annettiin meidän isänpäivälahjat. Aamupala odotti alakerran ravintolassa, ja kun oltiin saatu massut täyteen lähdettiin ajelemaan Ideaparkin kautta kotiinpäin. Henrin kokemuksesta tehtiin juttu myös Pohjalaiseen, jos haluat käydä sen lukemassa, löydät jutun täältä!

Kuva: Suomen jääkiekkoliitto / Miika Kylmäniemi

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

👌