TESTISSÄ HÄVIKKIRUOKAKAUPPA MATSMART

Onko teillä joskus käynyt mielessä kuinka paljon syötävää ruokaa menee roskiin joka päivä? Mut on kasvatettu (onneksi) niin, että lautanen syödään tyhjäksi ja ruokaa ei heitetä pois. Ja voi että, miten mun sydän itkee verta kun näen lavallisen ruokaa joka lentää roskiin tai koulun ruokalan biojäteastian. Tai kun kotona jääkaapin perälle jää viikko sitten vanhaksi mennyt kanapaketti ja joudun heittämään sen menemään. 

Tiesittekö, että Suomessa ruokahävikkiä on vuosittain yli 300 miljoonaa kiloa? Miettikää mikä summa, pelkästään Suomessa! Jos ajateltais välillä edes vähän järkevämmin, toi summa vois olla paaaaljon pienempi. Tätä ongelmaa yritetään onneksi ratkaista ja ruokahävikin määrää pienentää, esim. kauppojen ilta-alennuksilla. Jokin aika sitten on Suomeenkin rantautunut Matsmart. No mikä se Matsmart sitten on? Matsmart ostaa tuotteita, jotka olis muuten päätyny jätteeksi esim. uuden pakkauksen tai lähestyvän parasta ennen-päivän takia. Ja nyt SINÄ voit ostaa näitä tuotteita 20-90% alennuksilla! 

Tilasin itse erilaisia smoothieita kiireisiin päiviin, deodorantteja ja pähkinöitä. Miettikää, kaikki nää olis muuten menny roskiin! Matsmart on kätevä ja järkevä valinta. Ja tuotteet tulee helposti ja nopeesti postissa! Vuonna 2017 suomalaiset asiakkaat pelasti 86 373 kiloa ruokaa ostamalla Matsmart.fi:stä, miettikää mikä määrä!

Me halutaan Matsmartin kanssa jakaa teille alennuskoodi, jolla pääsette sekä pienentämään ruokahävikkiä että säästämään rahaa! Koodilla HENNAHELMIKUU saatte 5euron alennuksen yli 30euron tilauksesta ja se on voimassa 19.2 saakka. Pääset shoppailemaan TÄSTÄ

Yhteistyössä: Matsmart

1 kommentti:

Piia kirjoitti...

Hävikkiin menevän ruoan määrä on niin valtava, että on ihan huippua, että on tuollaisia yrityksiä, jotka auttavat hävikin pienentämisessä! :)